Dragi Bevkovci!

Z današnjim dnem 3. 6. 2020 je naša ekipa zopet popolna. Naj ponovim, kar sem že zapisala v petkovem pismu. »Vesela sem, da bomo šolsko leto vendarle zaključili skupaj. Dolgo smo bili fizično ločeni, ob tem pa neumorno in pogumno nadaljevali z učenjem. Spoznali smo, da smo učenci, starši, učitelji ter drugi strokovni delavci OŠ Franceta Bevka trikotnik, ki ga ne more razkleniti nobena sila. Ni nam bilo lahko, a skupaj smo dokazali, da zmoremo še več, kot smo mislili. Izobraževanje na daljavo smo izpeljali uspešno, pridobili smo nova znanja in izkušnje, postali smo bolj trdoživi, spremembe so nas okrepile.«

Dragi učenci, na vas sem ponosna, spoštovani starši, vam hvaležna, spoštovani učitelji, vas osebno in vaše delo pa po tej izkušnji še bolj cenim. Pouka na daljavo ste se kot vsega lotili odgovorno in zavzeto ter še z večjo skrbjo za napredek in dobro počutje vsakega učenca posebej, ob čemer ste nekateri učiteljsko zavzetost nadgradili z osebno požrtvovalnostjo.

Starši ste to prepoznali in izpostavili v številnih zahvalnih pismih, ki sem jih prejela, razveselila nas je tudi pohvala sveta staršev. Še dodatno pa nas je pobožala pobuda nekaterih staršev reviji Zarja/Jana, da na svojih straneh predstavijo našega učitelja Stojana. Učitelj zgodovine Stojan Milenković s svojim inovativnim poučevanjem, visokimi vrednotami in humornim pristopom predstavlja duha OŠ Franceta Bevka.

Cenjeni kolegi učitelji in ostali delavci šole, z objavo članka o Stojanu in njegovih pevskih izvedbah v času pouka na daljavo se zahvaljujem prav vsem in vam izrekam poklon, ker vedno znova izkazujemo, da smo skupaj najboljša ekipa.

 

Še enkrat hvala vsem in uspešen zaključek šolskega leta.

Barbara Kampjut, ravnateljica

 

Članek Učitelj Stojan, sedi, odlično (Zarja/Jana, 2. 6. 2020)

Pesem za Bevkovce: Pesem za Bevkovce.mp4

Motivacijska pesem za 6. teden izolacije:

https://video.arnes.si/portal/asset.zul?id=zLAaWIgpmIMYWDTdZDNmg13B

(Skupno 1.169 obiskov, današnjih obiskov 1)