Naša šola se je uspešno prijavila na razpis projekta mobilnosti zaposlenih Erasmus + KA1, ki je mednarodni projekt, sofinanciran s sredstvi iz Evropske Unije. Potrdili so nam 3 mobilnosti. Projekt poteka do konca leta 2022, v katerega se bodo vključili 3 pedagoški delavci naše šole, tako z razredne, kot s predmetne stopnje.

Dve mobilnosti bomo izvedli konec novembra, ko se bosta 2 učiteljici odpravili v mesto Zeragoza v Španiji, kjer bosta spoznali delo v tamkajšnji osnovni šoli in način poučevanja na razredni in predmetni stopnji (t.i. job shadowing). Druga mobilnost pa se bo izvedla kot udeležba pedagoga na mednarodnem strukturiranem tečaju v tujini.

 S projektom si zaposleni želimo osebno in profesionalno rast. Razlog za vključitev v projekt je bila želja po razvoju šole, po izboljšanju kakovosti poučevanja ter povečanju njegove inovativnosti ter želja po nadgradnji in izboljšanju didaktičnih metod poučevanja tujih jezikov in ostalih predmetov. Udeleženci usposabljanj bodo svoja znanja in izkušnje delili in posredovali ostalim pedagoškim delavcem v kolektivu zato se bodo učinki mobilnosti odražali v okrepljenem znanju celotnega kolektiva in širše v skupnosti.

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)