Med 6. in 10. februarjem 2023 so ljubljanski javni zavodi pripravili vrsto aktivnosti, ki bodo popestrile zimske počitnice naših osnovnošolcev.

Javni zavod Šport Ljubljana vabi na tek na smučeh, na drsanje in na počitniško plavanje:

ČAS JE ZA TEK NA SMUČEH

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in s ŠD Prežganje smo v Velikem Trebeljevem uredili tekaško progo s poligonom za učenje teka na smučeh in sankališče. Od 3. 2. 2023 vabljeni tudi v Mladinski golf center Stanežiče, kjer bodo urejene tekaške jasli za učenje teka na smučeh in tekaška proga. Na obeh lokacijah bodo organizirani brezplačni tečaji teka na smučeh, v Stanežičah bo na voljo tudi izposoja opreme za otroke in odrasle. Več informacij poiščite TUKAJ.

NA DRSANJE V TIVOLI IN ZALOG

Zimske počitnice ne morejo miniti brez zimskih športov.

V Hali Tivoli bodo na voljo dodatni termini drsanja, od ponedeljka do vključno srede, med 12.30 in 14. uro. V Dvorani Zalog pa cel počitniški teden, in sicer od 11. do 12.30 ure. Na obeh lokacijah je na voljo izposoja drsalk in pingvinov za učenje drsanja. Več informacij poiščite TUKAJ.

POČITNIŠKO PLAVANJE

Med šolskimi zimskimi počitnicami bodo na voljo dodatni termini rekreacijskega plavanja na Kopališču Tivoli. Plavanje bo možno vsak dan med 6. in 22. uro, na praznično sredo med 10. in 20. uro. Več informacij poiščite TUKAJ.

Na zabaven način bodo otroci lahko med drugim spoznavali TUDI 2000 let staro zgodovino, uživali v pestrih grajskih dogodivščinah, ustvarjali animirani film, v kinu spoznavali skrivnosti ledene dobe ter razmišljali o vplivu človeka na naravo. Več informacij poiščite TUKAJ.

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)