Na likovnem natečaju, ki sta ga organizirala Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti koordinacija JSKD Osrednja Slovenija in 3. program Radia Slovenija –ARS (Uredništvo igranega programa), so izbrali tudi likovni deli dveh učenk naše šole, ki sta se udeležili skupinske regijske razstave 15. maja 2018, ob 18. uri, v Galeriji Hiša sonca v Logatcu. To sta bili devetošolka LEA ŠPAROVEC in osmošolka GAJA KREŠEVIČ CIMPERMAN. Izbrana likovna dela so bila reproducirana tudi v spremljajočem katalogu.

Več o tem pa TUKAJ.

…………………………………………………………………………………………

Na likovnem natečaju “Drevo” na OŠ Šturje v Ajdovščini so sodelovali tudi lanski devetošolci iz naše šole in prejeli pohvalo (Srebrno priznanje) za kolekcijo. Pohvalo (Srebrno priznanje) je za svoj likovni izdelek prejel tudi lanski devetošolec Adam Tomas Škulj.

Več o tem pa TUKAJ.

…………………………………………………………………………………………

Likovni natečaj “Together” na Finskem

Učenci, ki so v šolskem letu 2016/17 obiskovali likovni krožek, so sodelovali na 16. otroškem mednarodnem likovnem natečaju na Finskem (16TH international art exhibition fot children in Finland) z naslovom »Skupaj« (»Together«).

Na natečaj je bilo poslanih približno 6.800 likovnih del iz 66 držav. Likovni strokovnjaki so izbrali 670 del likovnih izdelkov učencev, ki so prejeli diplome. Tudi učenec naše šole OLIVER DOBOVŠEK, ki letos obiskuje 5.a razred, je prejel diplomo za svoj likovni izdelek.

Več o tem pa TUKAJ.

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)