Likovni natečaj DOVOLJ IMAM POKANJA!

Odsek za projekte na oddelku za predšolsko vzgojo in izobraževanje na MOL je v sodelovanju s Policijo izvedel likovni natečaj z naslovom »Dovolj imam pokanja«. Natečaj je bil namenjen učencem 2. triade in v njegovem okviru je učenka naše šole, Kristina Knez iz 6.b, ki je bila tudi nagrajenka, razmišljala o nesmiselni uporabi pirotehničnih sredstev in to upodobila v likovnem delu. S svojimi sošolci se je 27. 2. 2020 udeležila podelitve nagrad v Kinu Dvor, kjer so si ogledali še mladinski film.

REGIJSKA RAZSTAVA “V objemu zvoka in slike”

Učenka naše šole, lanskoletna devetošolka Ana Kerševan, je bila s svojo mentorico, učiteljico likovne umetnosti Petro Novak Trobentar, vabljena na regijsko razstavo mladih likovnih ustvarjalcev “V objemu zvoka in slike”.

Vabljeni likovni ustvarjalci in njihovi mentorji so v torek, 1. oktobra 2019, ob 18. uri v Humekovi galeriji Muzeja krščanstva na Slovenskem v Stični po prireditvi prejeli priznanja za izbor na regijsko razstavo ter drobno pozornost, ki jo je pripravila Občina Ivančna Gorica. Več o tem pa TUKAJ.

TEDEN MOBILNOSTI 2019 – “Gremo peš”

Odbor za načrtovanje in izvedbo Evropskega tedna mobilnosti 2019 z Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje na MOL, s sloganom “Gremo peš”, je razpisal likovni natečaj, ki se ga je udeležila skupina devetošolcev in izdelala simpatične animacije s sloganom “Gremo peš”. Njihova mentorica Petra Novak Trobentar je animacije združila v kratek video, za katerega so v torek, 17. 9. 2019, prejeli glavno nagrado v svoji kategoriji. Video je bil od 17. do 22. septembra 2019 predstavljen v Steklenem atriju Mestne hiše.

(Skupno 391 obiskov, današnjih obiskov 1)