REZULTATI TEKMOVANJA IZ ZNANJA MATEMATIKE

Na državnem tekmovanju iz znanja matematike so se naši učenci odlično odrezali. Sergej Golubović, Niko Komloš, Leon Zadravec, Neja Raspet, Klara Vranović, Tine Hotimir Jamnik in Ema Vehovec so osvojili srebrno priznanje, Mark Iztok Lunder, Zala Miklavčič, Miha Kosanc in Liza Knez pa so osvojili zlato priznanje. Miha Kosanc se je uvrstil med pet najboljših osmošolcev  in osvojil tretjo nagrado.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Vodja tekmovanja: Andreja Pagon

REZULTATI TEKMOVANJA IZ RAZVEDRILNE MATEMATIKE

Tekmovanje iz znanja razvedrilne matematike je v šolskem letu 2018/19 potekalo že devetindvajsetič. Učenci se merijo v znanju algoritmičnega mišljenja, logičnega sklepanja, računskih spretnosti in prostorske predstavljivosti. Tekmovanje iz razvedrilne matematike smo na naši šoli letos izvedli drugič.

Na državnem tekmovanju so se s svojimi sovrstniki pomerili Doroteja Porenta iz 7. razreda ter Miha Kosanc in Liza Knez iz 8. razreda. Že sama uvrstitev na državno tekmovanje je velik uspeh, naši učenci pa so  tudi na državnem tekmovanju odlično reševali zahtevne naloge. Liza Knez in Miha Kosanc sta osvojila zlato priznanje, Doroteja Porenta pa srebrno priznanje.

Čestitamo!

Predsednica šolske tekmovalne komisije: Andreja Pagon

(Skupno 571 obiskov, današnjih obiskov 1)