Spoštovani starši, dragi učenci,

zaradi razmer, v katerih se je znašla Slovenija, se soočamo s številnimi izzivi, ki jih uspešno rešujemo s skupnimi močmi.

V teh okoliščinah svojo pozornost in naklonjenost še posebej namenjamo ljudem, ki potrebujejo konkretno pomoč ali samo »oddaljen« socialni stik.

Starši:

– Ste se znašli v stiski pri organizaciji vsakodnevnih šolskih in drugih obveznostih ali potrebujete kakšno gradivo, pa vam je trenutno nedostopno?

– Potrebujete kakšen namig za igro, nasvet za zmanjševanje otrokove ali svoje lastne čustvene stiske in tesnobe?

Učenec, učenka:

– Si se znašel/la v stiski pri organizaciji svojega šolskega dela, potrebuješ kakšno gradivo, pa ti je trenutno nedostopno?

– Potrebuješ samo pogovor ali nasvet, kako zmanjšati občutke tesnobe, strahu, negotovosti?

Če ste se znašli v taki ali podobni stiski oz. takšno situacijo prepoznate v drugi družini, to sporočite šolski psihologinji Vesni Krašovec na elektronski naslov vesna.krasovec@guest.arnes.si vsak dan od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.30. Po potrebi in v dogovoru s psihologinjo boste lahko vzpostavili tudi stik preko telefona 01 568 80 20.

Vsi, ki ste pripravljeni prostovoljno kakorkoli pomagati, razen z osebnimi stiki, svojo pripravljenost sporočite na: vesna.krasovec@guest.arnes.si

Hvaležni vam bomo za vaš odziv!

Barbara Kampjut, ravnateljica

(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)