Dragi učenci in spoštovani starši!

V novem šolskem letu vas z veseljem pozdravljam. Upam, da ste letošnje počitnice kljub ujmam in poplavam preživeli čim lepše ter da vi in vaši bližnji v njih niste utrpeli kakšne večje škode.

Na šoli je za nami delovno poletje in z veseljem vam sporočam, da smo zaključili vsa obnovitvena dela. Pridobili smo štiri nove učilnice, in sicer računalniško učilnico, gospodinjsko učilnico ter dve učilnici za izvajanje pouka v manjših učnih skupinah, ter manjši kabinet za izvajanje govorilnih ur in dodatne strokovne pomoči. Nove oz. obnovljene prostore si boste lahko ogledali v času roditeljskih sestankov.

Kot lahko slišite in berete, je v Sloveniji pomanjkanje pedagoškega kadra in s tem posledično tudi veliko kadrovskih premikov. Tudi OŠ Franceta Bevka ni izjema, a vsa kadrovska mesta smo zapolnili in učencem zagotovili nemoteno in kakovostno vzgojno-izobraževalno delo.

V šolskem letu 2023/24 nadaljujemo tudi z inkluzivno prakso, ki smo jo ustvarili pred nekaj leti. Na šoli se nam bosta pridružila dva inkluzivna oddelka Centra Janeza Levca, ki bosta imela pouk v svojih obnovljenih prostorih nad telovadnico, pri nas pa bodo dobili vključujoče socialno okolje.

Vse dodatne informacije so na voljo v Publikaciji Osnovne šole Franceta Bevka, objavljeni na šolski spletni strani. V novem šolskem letu bomo začeli uporabljati nov Vzgojni načrt, posodobljena Pravila šolskega reda in Hišni red, o čemer pa bodo več spregovorili razredniki na roditeljskih sestankih.

Dragi učenci, upam, da se v šolo vračate spočiti in pripravljeni na nove učne izzive. Vsi delavci šole se veselimo srečanja z vami!

Lepo vas lepo pozdravljam.

Barbara Kampjut, ravnateljica

(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)