Spoštovani starši,

na Mestni občini Ljubljana tudi letos sofinancirajo programe počitniškega varstva med zimskimi šolskimi počitnicami, v tednu med 17. in 21. februarjem 2020.

V okviru Javnega razpisa za sofinanciranje programov in projektov v Mestni občini Ljubljana s področja podpornih storitev v vzgoji in izobraževanju ter prostem času otrok sofinancirajo programe počitniškega varstva, ki so namenjeni otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole z območja Ljubljane. Izvajalci zagotavljajo najmanj 9-urni dnevni program organiziranega celodnevnega počitniškega varstva, v sklopu katerega se odvijajo različne aktivnosti, otroci pa imajo v tem času zagotovljene tudi tri obroke prehrane. Da bi bilo varstvo dostopno čim večjemu številu družin, posebej tistih, ki si za to ne morejo privoščiti posebnih izdatkov, programi predvidevajo plačilo participacije do 6 evrov na otroka na dan, nekateri pa so brezplačni. Udeležba otrok iz socialno ogroženih družin je brezplačna.

Letos sofinancirajo 6 programov zimskega počitniškega varstva. Seznam sofinanciranih programov s kontakti izvajalcev je objavljen na njihovi spletni strani in TUKAJ.

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)