Z Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje Mestne občine Ljubljana obveščajo, da bo vpis otrok v 1. razred osnovne šole za šolsko leto 2022/2023 na vseh javnih osnovnih šolah v Ljubljani potekal vsak delovni dan, od 14. 2. 2022 do 18. 2. 2022, od 8. do 12. ure in od 16. do 19. ure.

Vpis bo organiziran v prostorih šole. Zaradi zdravstvenih razmer bo oblikovan natančen poimenski in terminski razpored vpisa. Na vpis ste vabljeni starši in bodoči prvošolci in prvošolke.

Pri izvedbi vpisa otrok smo dolžni upoštevati vse predpisane ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe in preprečevanje širjenja COVID-19. Pri tem v skladu z veljavnimi predpisi in priporočili NIJZ upoštevamo naslednje ukrepe; PCT pogoj za starše, uporaba zaščitnih mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok, zračenje in čiščenje prostorov, varnostna razdalja.

V primeru, da si želite otroka vpisati brez obiska šole, se lahko dogovorimo za elektronsko oddajo vpisne dokumentacije ali za oddajo po redni pošti. Za dodatna vprašanja in usmeritve smo vam na voljo na elektronskih naslovih šolske svetovalne službe (sara.rotar@francebevk.si ali simona.korosa@francebevk.si) ali na telefonski številki 01/568 80 20.

Več informacij lahko dobite tudi TUKAJ.

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)