23. maj 2022

Spoštovani,

najprej najlepša hvala vsem, ki GIBAte z nami😊. Pred nami je že predzadnji GIBAlni paket, ki ga najdete TUKAJ.

Želimo vam prijetno gibanje.

Vodja Simbioze skupnost, Polonca Logar Avbelj

…………………………………….

17. maj 2022

Spoštovani,

Nahajamo se že na dobri polovici našega skupnega gibanja in pred nami je že 3. gibalni paket. Navodila najdete TUKAJ.

………………………………………

10. maj 2022

Spoštovani,

vstopamo v že drugi teden našega skupnega GIBA-nja in pred nami je že 2. gibalni paket:

🌿 GIBA IZZIV:

V tokratnem GIBA izzivu bomo z nekaj enostavnimi vajami poskrbeli za odličen začetek dneva ali pa se umirili po napornem dnevu, ki smo ga preživeli, kakorkoli – poglejte ikone na fotografiji in poskušajte v vsaki izmed poz zdržati vsaj 60 sekund, če gre – če vam telo in volja dopuščata – lahko naredite tudi več serij. Dokaze o opravljenem nagradnem izzivu sprejemamo vse do 15. 5. 2022 na elektronskem naslovu simbiozagiba@simbioza.eu ali polonca.logar-avbelj@francebevk.si. Vsi, ki nam boste poslali foto ali video dokaz o opravljenem izzivu, boste sodelovali v žrebu za simbolično nagrado.

🍦GIBA ALI STE VEDELI

Pomlad je končno med nami, čas je za zaslužen posladek s sladoledom, ki še posebno tekne po krasni medgeneracijski športni vadbi. Ali ste vedeli, da je prva sladoledna lučka nastala pravzaprav po nesreči? Na Simbiozi vam kot idejo ponujamo zdravo sadno alternativo, ki omogoča sladoledno pregreho brez slabe vesti.

🙇GIBA NAMIG:

Po dveh letih hudega psihičnega pritiska, ki ga je v naša življenja prinesla epidemija se v javnosti precej več govori o skrbi za mentalno zdravje in dobro počutje. Tudi na Simbiozi se strinjamo, da je mentalno zdravje enako pomemben del zdravega življenjskega sloga, zato vam z nekaj enostavnimi namigi želimo skrb za ta del našega življenja malenkost bolj približati. Obljubimo, da se vam bo splačalo – opazili boste spremembe, ko boste postali pozorni tako na kakovost odnosov, ki vas obdajajo kot tudi na hrano, ki jo uživate. 

Želimo vam prijetno gibanje.

Vodja Simbioze skupnosti

Polonca Logar Avbelj

…………………………….

4. maj 2022

Spoštovani starši,

naša šola že vrsto let aktivno sodeluje v medgeneracijskem druženju in je članica projekta Simbioza skupnost. Vljudno vas vabimo, da sem nam v mesecu maju pridružite pri izvajanju SIMBIOZE GIBA. Simbioza giba je projekt, ki spodbuja medvrstniško druženje ob gibanju. Vsak teden bo na spletni strani šole objavljen gibalni paket, poln idej, kako lahko preživite popoldneve in jih polepšate mlajšim in starejšim od vas.

Več o prvem paketu pa TUKAJ.

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)