REZULTATI S PODROČJA FIZIKE– Osnovna šola Franceta Bevka Ljubljana

2018/19:

………………………………….

2017/18:

SREBRNO STEFANOVO PRIZNANJE ZA USPEH NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU IZ FIZIKE
Klemen Klopčič, 9.a

2016/17:

Tekmovanje iz fizike poteka na treh nivojih za učence osmih in devetih razredov. Šolskega tekmovanja, ki je potekalo 9. februarja se je udeležilo 29 učencev.

Na državno tekmovanje, ki je bilo 8. aprila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, se je uvrstila Urša Mati Djuraki. Na zahtevnem tekmovanju, ki je sestavljeno iz praktičnega in teoretičnega dela in traja  tri ure,  se je Urša odrezala izvrstno in osvojila zlato priznanje ter tretjo nagrado. Več o tem pa TUKAJ.

2015/16:

Tekmovanje iz fizike poteka na treh nivojih za učence osmih in devetih razredov. Šolskega tekmovanja, ki je potekalo 3. februarja 2016 se je udeležilo 26 učencev. Na področno tekmovanje, ki je potekalo 18. marca na OŠ Dravlje se je uvrstilo 5 učencev, na državno tekmovanje, ki je bilo 9. aprila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani se je uvrstila Urša Mati Djuraki. Več o tem pa TUKAJ.

Na državno tekmovanje iz fizike, ki je bilo 9. aprila na Pedagoški fakulteti v Ljubljani se je uvrstila učenka 8.b Urša Mati Djuraki. Na zahtevnem tekmovanju, ki je sestavljeno iz praktičnega in teoretičnega dela in traja  tri ure,  se je Urša odrezala izvrstno in osvojila zlato priznanje.

Čestitamo!

Vodja tekmovanj: Ladislava Ježek Narobe

 

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)