REZULTATI TEKMOVANJ IZ LOGIKE – Osnovna šola Franceta Bevka Ljubljana

2021/22:

Tekmovanje iz znanja logike je letos potekalo že šestintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje je potekalo 23. 9. 2021.

Najboljši sedmošolci so se uvrstili na državno tekmovanje, kjer so se potegovali za srebrno in zlato priznanje. Najboljši osmošolci in devetošolci pa so se najprej pomerili na regijskem tekmovanju in nato še na državnem tekmovanju.

Več o tem pa TUKAJ.

2020/21:

…………….

2019/20:

Tekmovanje iz znanja logike je letos potekalo že štiriintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsak leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Prule  v Ljubljani.

V šolskem letu 2019/20 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9. razreda. Tekmovanja se je udeležilo  113 učencev, 45 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

2018/19:

Tekmovanje iz znanja logike je letos potekalo že triintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsak leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Kašelj v Ljubljani.

V šolskem letu 2018/19 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo 128 učencev, 74 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

2017/18:

Tekmovanje iz znanja logike je letos potekalo že dvaintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsako leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Vide Pregarc  v Ljubljani.
V šolskem letu 2017/18 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo  123 učencev, 55 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ .

2016/17:

Tekmovanje iz znanja logike je eno najbolj množičnih tekmovanj v Sloveniji in je letos potekalo že enaintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsak leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Kašelj v Ljubljani.

V šolskem letu 2016/17 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo  124 učencev, 50 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

2015/16:

Tekmovanje iz znanja logike je eno najbolj množičnih tekmovanj v Sloveniji in je letos potekalo že tridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Na šolskem tekmovanju so sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo 108 učencev, 51 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

Predsednica šolske tekmovalne komisije: Andreja Pagon

(Skupno 1.171 obiskov, današnjih obiskov 1)