REZULTATI TEKMOVANJ IZ LOGIKE – Osnovna šola Franceta Bevka Ljubljana

2018/19:

Tekmovanje iz znanja logike je letos potekalo že triintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsak leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Kašelj v Ljubljani.

V šolskem letu 2018/19 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo 128 učencev, 74 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

2017/18:

Tekmovanje iz znanja logike je letos potekalo že dvaintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsako leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Vide Pregarc  v Ljubljani.
V šolskem letu 2017/18 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo  123 učencev, 55 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ .

2016/17:

Tekmovanje iz znanja logike je eno najbolj množičnih tekmovanj v Sloveniji in je letos potekalo že enaintridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Šolsko tekmovanje vsak leto poteka konec septembra, najboljši sedmošolci, osmošolci in devetošolci pa se pomerijo še na državnem tekmovanju, ki je bilo oktobra na OŠ Kašelj v Ljubljani.

V šolskem letu 2016/17 so na šolskem tekmovanju sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo  124 učencev, 50 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

2015/16:

Tekmovanje iz znanja logike je eno najbolj množičnih tekmovanj v Sloveniji in je letos potekalo že tridesetič. Učenci se merijo v znanju logike, logičnega mišljenja in lingvistike. Na šolskem tekmovanju so sodelovali učenci od 3. do 9 razreda. Tekmovanja se je udeležilo 108 učencev, 51 pa jih je osvojilo bronasto priznanje. Več o tem pa TUKAJ.

Državnega tekmovanja iz logike, na katerem je letos sodelovalo 1807 učencev sedmih, osmih in devetih razredov iz vse Slovenije, so se udeležili: Tim Jurca iz 7. razreda, Urša Mati Djuraki, Mana Veljkovič- Hirsch, Hana Huth Lukšič, Vesna Vrhovnik iz 8. razreda in Sara Klepac ter Barbara Štuhec iz 9. razreda.
Odlično se je odrezala Urša Mati Djuraki, ki je zasedla 3. mesto in osvojila zlato priznanje.

Predsednica šolske tekmovalne komisije: Andreja Pagon

 

(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)