MALA KNJIŽNICA ZA VELIKE

Spoštovani starši,

ob vhodu v našo šolo vas pričakuje bralni kotiček, ki smo ga poimenovali Mala knjižnica za Velike. Namenjen je prav vam, da si knjige ogledate ali odnesete domov in v miru preberete. Hvaležni vam bomo, če jih boste po končanem branju vrnili na izbrano mesto. Da pa bo bralni kotiček kar najbolj pester, vas prijazno prosimo, da nam priskočite na pomoč in vanj vključite knjige, ki jih morda ne potrebujete več, želite pa si, da po njih seže še kdo …

knjiznica
Šolska knjižnica je namenjena vsem učencem in zaposlenim na OŠ Franceta Bevka Ljubljana. Dobrodošli ste vsi, ki iščete znanje, informacije ali pa le tiho zabavo.
Učenci postanete člani knjižnice takoj, ko prejmete izkaznico, ki velja za vsa leta šolanja pri nas. Gradivo si lahko izposojate le z izkaznico, zato je ne izgubite ali operite v pralnem stroju. Izposojeno gradivo lahko vračate tudi brez izkaznice.
Gradivo si lahko izposodite za 14 dni in enkrat tudi podaljšate pred potekom izposojevalnega roka. Knjigam za domače branje roka izposoje ne podaljšujemo.
Knjige vam bodo zelo hvaležne, če boste zanje lepo skrbeli in jim ne boste vihali ušes ali celo malicali skupaj z njimi. Dobro jim bo delo, če bodo na varnem pred vašimi hišnimi ljubljenčki in na suhem v torbah pod mokrimi dežniki.
Za vse dejavnosti v knjižnici sta potrebni tišina in zbranost, zato se v njenih prostorih pogovarjajmo zelo tiho ali šepetaje.
Pričakujem vas knjižničarka Lucija.
(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)