Dopolnilne dejavnosti za učence iz Mestne občine Ljubljana
Priprava skupinskih pustnih mask, ki se navezujejo na ljubljansko zgodovino, kulturo, značilnosti, okolje, aktualne dogodke, ter sodelovanje na skupnem pustnem sprevodu – Projekt ZMAJEV KARNEVAL (Vodja projekta: Petra Novak Trobentar).
Šolsko leto 2016/17

……

 

Šolsko leto 2015/16

Udeležba naših učencev na tradicionalnem Zmajevem karnevalu v Ljubljani se je začela na pustno soboto, 6. februarja 2016 ob 11. uri. Organizator karnevala je bila Mestna občina Ljubljana in Lutkovno gledališče v sodelovanju z Ljubljanskimi osnovnimi šolami.

Sprevod so poleg že tradicionalnega zelenega zmaja, maskote, ki je ena največjih v evropskih mestih, vodile skupinske maske otrok, ki smo jih z učenci izdelali v šoli, na izbrano temo »NA VRTU«. Letošnji zmajev karneval je bil zaznamovan z Zeleno prestolnico, ki jo je v prihajajočem letu gostila Ljubljana, zato je bila tema prikaz celotnega naravnega ciklusa in bogastva urbanega vrtičkarstva.

 

Šolsko leto 2014/15

Tudi letos smo se odločili in prijavili svojo udeležbo na tradicionalnem Zmajevem karnevalu v Ljubljani, ki se je začel na pustno soboto, 14. februarja 2015, ob 11. uri. Več o tem pa TUKAJ

 

Šolsko leto 2013/14

Na naši šoli smo se tudi letos odločili in prijavili svojo udeležbo na tradicionalnem Zmajevem karnevalu v Ljubljani, ki je bil na pustno soboto, 1. marca 2014, ob 11. uri. Organizator karnevala je bila Mestna občina Ljubljana in Lutkovno gledališče. Več o letošnjem Zmajevem karnevalu in naših učencih preberite TUKAJ

 

Šolsko leto 2012/13

Tema letošnjega karnevala je bila “okroglo” in tudi letos so v Lutkovnem gledališču pripravili dvodnevno izobraževanje za mentorje osnovnih šol. Delavnice so potekale v torek, 9. in sredo, 10. oktobra 2012, od 9. do 15. ure. Udeležile smo se jih mentorice, ki smo se odločile za nadaljevanje projekta: Petra Novak Trobentar, učiteljica likovne vzgoje, Helena Pogorelc Škerlep, učiteljica 3.b in Mojca Planinc, vzgojiteljica oz. druga učiteljica v 1.b.

Več o Zmajevem karnevalu z naše šole preberite TUKAJ

Utrinke pa poglejte v video predstavitvi:

(Skupno 515 obiskov, današnjih obiskov 1)