Dragi sosedje in prijatelji!

Na Rdečem križu Ljubljana želimo v okviru projekta »Ljubljana, mesto solidarnosti« okrepiti skupnost ljudi, ki živite na območju Bežigrada in s tem med vami obuditi solidarnost in medsosedsko povezanost. Zato vas prostovoljke Krajevne organizacije RK Boris Kidrič vabijo na dogodek:

BEŽIGRAJSKA SKUPNOSTNA KAVARNA, V SREDO, 18. 10. 2023, OB 17.30, V ČETRTNI SKUPNOSTI BEŽIGRAD, VOJKOVA 1.

Govorili bomo o pomembnih vprašanjih za našo skupnost. Čisto vse ideje so dobrodošle, za udeležbo potrebujete le dobro voljo!

PRIJAVE NISO POTREBNE, DOGODEK JE BREZPLAČEN! PRISRČNO VABLJENI!

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu vedrana.pokleka@rdecikrizljubljana.si ali na tel. št. 040 858 052.

VEČ O PROJEKTU »LJUBLJANA, MESTO SOLIDARNOSTI«

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Ljubljana jev sodelovanju z Mestno občino Ljubljanav letu 2021 začel s projektom ‘Ljubljana, mesto solidarnosti’. Verjamemo, da lepo dejanje vedno najlepše mesto najde in da zmoremo ustvariti boljšo medsosedsko povezanost in tako prispevati k boljšemu vzdušju v mestu.

Ko smo si dobri sosedje, ravno naši odnosi postanejo največje bogastvo Ljubljane.

Z različnimi aktivnostmi spodbujamo ljudi k povezovanju in širjenju solidarnosti. Naredite tudi vi prvi korak do prijaznejšega mesta. Odločite se za več lepih dejanj!

PLAKAT

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)