Spoštovani starši,

s strani Zveze prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana – Center in ZPM Lj – Šiška smo prejeli obvestilo o sofinanciranih in brezplačnih počitniških varstvih v Ljubljani 2021, ki so primerna za otroke od 1. do 5. razreda.

Prav tako so nas obvestili o njihovih drugih programih – »Celodnevna jezikovna druženja«, »Dopoldanska potepanja po naravi in mestu«, »Dopoldanske ustvarjalne delavnice« (več o tem preberite TUKAJ prijave se začnejo v torek, 4. maja 2021, ob 7.00).

Zveza prijateljev mladine Ljubljana (Center) in Zveza prijateljev mladine Ljubljana (Šiška) bo torej tudi v letošnjem šolskem letu izvajala celodnevna poletna počitniška varstva v Ljubljani. Vsi otroci s stalnim prebivališčem MOL lahko koristijo tudi sofinancirana počitniška varstva. Sofinancer programa sta MOL (Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje) in Četrtna skupnost Center MOL.

Prijave v poletna sofinancirana varstva za celotno Ljubljano se začnejo v torek, 4. maja 2021, ob 7.00. Starši se bodo lahko prijavili izključno preko spletne prijave, ki bo na dnu strani https://www.zavod-zlro.si/programi/zpm/

Povezava do “Kataloga počitnic za otroke in mlade 2021” je TUKAJ.

Šolska svetovalna služba na OŠ Franceta Bevka

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)