REGIJSKA RAZSTAVA “V objemu zvoka in slike”

Učenka naše šole, lanskoletna devetošolka Ana Kerševan, je bila s svojo mentorico, učiteljico likovne umetnosti Petro Novak Trobentar, vabljena na regijsko razstavo mladih likovnih ustvarjalcev “V objemu zvoka in slike”.

Vabljeni likovni ustvarjalci in njihovi mentorji so v torek, 1. oktobra 2019, ob 18. uri v Humekovi galeriji Muzeja krščanstva na Slovenskem v Stični po prireditvi prejeli priznanja za izbor na regijsko razstavo ter drobno pozornost, ki jo je pripravila Občina Ivančna Gorica. Več o tem pa TUKAJ.

 

TEDEN MOBILNOSTI 2019 – “Gremo peš”

Odbor za načrtovanje in izvedbo Evropskega tedna mobilnosti 2019 z Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje na MOL, s sloganom “Gremo peš”, je razpisal likovni natečaj, ki se ga je udeležila skupina devetošolcev in izdelala simpatične animacije s sloganom “Gremo peš”. Njihova mentorica Petra Novak Trobentar je animacije združila v kratek video, za katerega so v torek, 17. 9. 2019, prejeli glavno nagrado v svoji kategoriji. Video je bil od 17. do 22. septembra 2019 predstavljen v Steklenem atriju Mestne hiše.

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)