Spoštovani!

Tudi naša šola se je pridružila ozaveščevalno–zbiralni nagradni akciji »Prinesi stare baterije«, ki poteka na območju Mestne občine Ljubljana med 1. in 20. oktobrom 2019. Organizator akcije je družba ZEOS, d.o.o. skupaj z Radiem Ekspres, Mestno občino Ljubljana, JP VOKA Snaga d.o.o. in podjetjem Varta, njen častni ambasador pa je župan g. Zoran Janković.

Akcijo organizirajo v sklopu projekta Life Gospodarjenje z e-odpadki, potekala pa bo tudi v sklopu 2. Mednarodnega dneva e-odpadkov (14. oktober 2019), ko bo v centru Ljubljane na Kongresnem trgu organiziran poseben dogodek z zanimivimi aktivnostmi, ki se ga bo udeležilo tudi nekaj naših učencev.

V sklopu akcije bo 38 prijavljenih ljubljanskih osnovnih šol organizirano zbiralo stare baterije. Tri najuspešnejše šole bodo po koncu akcije nagrajene z nastopom ambasadorja projekta Life Gospodarjenje z e-odpadki – Zlatka.

Nastop si bodo prislužili:

  • šola, ki bo zbrala največ starih baterij na šolo;
  • šola, ki bo zbrala največ starih baterij po učencu;
  • šola, ki bo po mnenju organizatorjev naredila najboljšo komunikacijo o akciji po svojih kanalih.

Vabimo vas, da v šolo prinesete vse stare baterije, saj boste tako prispevali k našemu skupnemu cilju – zbrati čim več (največ) baterij in prispevati k čistejšemu in bolj zdravemu okolju.

 

Hvala za vaš prispevek v naši akciji.

Mentorica: Fikreta Marković z učenci

 

Sporočilo Mestne občine Ljubljana za javnost o akciji »Prinesi stare baterije«, ki se je pričela s 1. oktobrom 2019.

Spletna stran akcije: www.starebaterije.si

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)