Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da bo tudi letos na naši šoli potekal športni piknik BEVKOV POZDRAV POLETJU, ki bo namenjen sproščenemu druženju učencev, staršev in delavcev šole.

Piknik bo v torek, 6. 6. 2017, od 17. ure dalje na šolskem igrišču.

Naše druženje bo potekalo v športnem duhu, zato bomo organizirali tekme v košarki in odbojki, na katerih se bodo med seboj pomerile ekipe učencev, bivših učencev (srednješolcev), staršev in delavcev šole. Za mlajše učence bo postavljen košarkarski poligon ter nekatere druge vadbene postaje. Ekipe šestih in sedmih razredov se bodo med seboj (na zunanjem igrišču) pomerile v nogometu.

Vljudno prosimo, da vsi zainteresirani starši, ki bi želeli igrati (očetje košarko, mame pa odbojko), to sporočite do petka, 02. 06. 2017 na elektronski naslov športnemu pedagogu Bogdanu Kotniku (bogdan.kotnik@guest.arnes.si).

Da na pikniku ne bomo lačni in žejni, bo šola poskrbela za dobrote z žara in osvežilne pijače, za morebitno sladkanje pa k sodelovanju zopet vabimo vas.

Obveščamo vas tudi, da odpovedujemo popoldanske govorilne ure, ki so napovedane za četrtek, 1. 6. 2017. Učitelji bodo imeli govorilne ure na dan piknika, to je 6. 6., od 16. do 17. ure.

Vljudno vabljeni, da skupaj pozdravimo prihajajoče poletje in v športnem duhu zaključimo uspešno šolsko leto.

Barbara Kampjut,
ravnateljica

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)